Vores koncepter

Økonomisk og pladsbesparende levering af dine paller, når du skal bruge dem.

”One stop Shop” Koncept

Jysk Palleimport lancerer et nyt koncept, der gør op med tidligere vanetænkning og disponering.

De disponerer måske allerede nu med planlagte indkøb lige fra dag til dag – fra uge til uger eller eventuelt flere måneder frem – før deres endelige behov måtte opstå.

Det er kort sagt slut med Deres nuværende økonomiske lagerbinding, ”One stop Shop” vil således være med til at påvirke til en positiv økonomisk optimering af virksomheden og direkte afledt af ”One stop Shop” frigives således nye produktive m2 til øget aktivitet af virksomhedens kerneområde- i stedt for et uproduktiv område til opbevaring af paller. De vil sandsynligvis også fremadrettet undgå de øgede påbud og krav der kræves fra bl.a. miljø - og brandmyndigheder vedr. opbevaringsforhold af paller på virksomheden.

Jysk Palleimport er med ”One stop Shop” konceptet tæt på vores kunder med en lagerkapacitet strategisk placeret i DK: 8783 Hornsyld.

Konceptet kort fortalt

 • Betal pallerne løbende ved levering
 • Reducér kapitalbinding med op til 50%

Her hos Jysk Palleimport har vi et koncept kaldet ”Palleabonnement”, som giver din virksomhed mange fordele. Vores koncept betyder først og fremmest, at De kun behøver at foretage ét indkøb af paller i stedet for flere, men at De samtidig slipper for at have flere paller stående på dit lager, som De ikke skal bruge her og nu, som samtidigt optager gode m2, der i stedet kan udnyttes produktivt for virksomheden.

Dette sparer Dem både for tid, penge og plads. Vi opbevarer Deres indkøbte paller sikkert og under ordentlige forhold på vores lager og leverer pallerne til Deres virksomhed, så snart Deres behov opstår. De kan dermed få pallerne leveret rettidigt og altid efter FIFO-princip.

Kontakt os og få en aftale

Økonomiske fordele med ”On stop Shop”:

 • De får adgang til vores bestillingsmodul som fordelskunde
 • De planlægger selv deres leveringssikkerhed
 • Virksomhedens lagerkapacitet reduceres betydeligt.
 • Hurtig og effektiv levering fra dag til dag
 • Reduceret transportomkostninger
 • Øget udnyttelsesgrad af Deres nuværende m2
 • Alle ordre ekspederes efter FIFO-princippet
 • Deres paller opbevares sikkert og under ordnede forhold

Betal først de indkøbte paller, når de leveres efter aftale

Deres kapitalbinding kan reduceres mærkbart med op til 50 %, da De først skal betale for Deres indkøbte paller, når De får pallerne leveret.

Vi ser frem til at tilbyde - i samarbejde med Dem, en skræddersyet og optimal løsning for Deres virksomhed.

Skal De bruge nogle af Deres paller fra vores lager her og nu? Vi har både lagre i Jylland og på Sjælland, så du får en hurtig levering fra dag til dag. Dette reducerer Deres transportomkostninger, og så er det tilmed bedre for miljøet, da CO2-udledningen i forbindelse med transporten reduceres væsentligt.

Vi har lager i:

 • Hornsyld

Palleabonnement

De kender sikkert som andre virksomheder problemstillingen vedrørende overskuds paller af brugte EUR der skal håndteres - sorteres samt ikke mindst, den tunge og resursekrævende administration af denne proces.

Vi kan tilbyde Dem et Palleabonnement kombineret med vores ”One stop Shop” aftale som er skræddersyet til netop Deres behov - det kalder vi 3 i én totalløsning:

PALLER – PRODUKTIONSSIKKERHED- LEVERINGSSIKKERHED = DERES KUNDETILFREDSHED  

Omtanke for miljøet:

Med ”One stop Shop”aftale samt vores områdebestemte lagerkapacitet, reduceres transportomkostningerne væsentligt og ikke mindst er besparelsen er til gavn for miljøet på grund af den korte transport og heraf reduceret CO2 udledning.

 

Et ”One stop Shop”aftale kan med stor fordel kombineres med et palleabonnement

Vi forhandler følgende palletyper

Har du brug for paller til din virksomhed? Så er du kommet til de rette. Jysk Palleimport sælger paller og pallerammer til ethvert formål. Find lige netop den palle, du søger herunder.

Bliv fordelskunde

Skal vi automatisere dine pallebestillinger? Som fordelskunde kan du oprette faste bestillinger, som sørger for, at du modtager pallerne, når du skal bruge dem.
Kom i gang her