EUR paller – Køb EUR paller til din virksomhed

FLEKSIBLE
BETALINGSBETINGELSER

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

EKSPRESLEVERING

Invester i træemballage til en bæredygtig transport i Europa

Er du på udkig efter en både økonomisk og miljøvenlig løsning til eksport af varer til europæiske lande? Med træemballage fra Jysk Palleimport er mulighederne mange. Vi sætter den enkelte kundes behov i centrum og har et indgående kendskab til branchen. På den baggrund kan vi til enhver tid hjælpe til med at finde den mest bæredygtige transportemballage til netop dine behov og med omkostningsminimering for din virksomhed.

Her på siden kan der læse mere om:
• Hvordan transportemballage i træ bidrager til mindre CO2-udledning
• Dine valgmuligheder, når træemballage købes hos Jysk Palleimport

Ledes der efter DS- eller EUR paller i kvalitetstræ til en favorabel pris? Aktuelle priser og vores sortiment indenfor træemballage findes her på siden. Hvis spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Se mere om træemballage og priser her

Reducer CO2-udledningen med 30 procent med transportemballage i træ

Ved at vælge transportemballage i træ, har du en enestående chance for at nedbringe den CO2-udledning, som transporten naturligt medfører. Det er nemlig muligt at udnytte træets naturlige brændselsværdi som et miljøvenligt alternativ til fossile brændstoffer som fx. olie, naturgas og kul. Dermed kan du reducere udledningen af CO2 med helt op 30 procent ved brug af træemballage.

Ønsker du et optimalt udgangspunkt for at sikre en miljøvenlig transport af gods, finder du nemt den rette løsning i vores sortiment af træemballage. Vi fører nemlig et bredt udvalg af EUR paller, der alle er produceret med omtanke for miljøet. Disse opfylder samtlige krav til returpaller i Europa. Det medfører, at du kan gavne miljøet og samtidig nedbringe dine omkostninger ved at ”bytte” paller ved leveringen.

Find den rette løsning til dine behov i stort udvalg af træemballage

Uanset behov kan du altid finde den rette træemballage til en konkurrencedygtig pris her hos Jysk Palleimport. I vores brede sortiment af paller og rammer, kan du nemlig ikke alene vælge mellem flere forskellige dimensioner. Afhængig af dit budget kan du også vælge mellem fabriksnye eller brugte EUR paller. Vi tilbyder desuden mængderabat ved køb af større partier transportemballage.


Under Paller kan du se hele det aktuelle udvalg af rammer samt kvart-, halv– og helpaller med anerkendte mål. For at sikre en så gnidningsfri transport som muligt, er al træemballage varmebehandlet, da vores paller er produceret i henhold til IPPC eller ISPM 15. Du undgår derfor risikoen for ekstra omkostninger i forbindelse med for sen levering, tab af ordrer og lignende som følge af en afvist levering.

VI KAN LEVERE ALLE TYPER AF PALLER

Her skal der være en lille lækker tekst om jeres produkter og jeres super gode service

SE VORES PRODUKTER