Byt til nyt koncept
outsourcing af DS paller

– Find den rette palle her

FLEKSIBLE
BETALINGSBETINGELSER

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

EKSPRESLEVERING

DS 364.1 er en dansk returpalle og er den mest benyttede halvpalle i Danmark. Pallen benyttes i stor udstrækning i den danske detailbranche. Pallen er således en retur/byttepalle i Danmark. Pallen er varmebehandlet iht. IPPC mod skov og svampesygdomme og fremstilles på vores produktion 5620 Glamsbjerg.

DS pallen er naturligvis yderst efterspurgt i perioder, specielt til højtider og ikke mindst ved øvrige kampagneaktiviteter i den enkelte virksomhed. I direkte forlængelse heraf vil der naturligvis opstå udfordringer med en optimal leveringssikkerhed pga. en periodevis stor efterspørgsel.  

Jysk Palleimport er én af få udbydere med licens til at producere DS 364.1 pallen. Med produktion i Danmark og en produktionskapacitet på mere end 125.000 enheder pr. år er det med til at sikre en optimal og en helt unik leveringssikkerhed med en konceptaftale.

Følgende er således indeholdt i konceptet:

 1. Fast prisstruktur – Stiger eller falder råvarepriser på træ og søm, vil det naturligt påvirke prisen således, at ved prisændringer som følge af markedskonjunkturer reguleres både købspris og tilbagekøbspris i forholdet én til én.
 2. Jysk Palleimport aftager overskudspallerne i aftaleperioden til aftalt stykpris iht. gældende priskonjunktur.
 3. Ved perioder med mindre aktivitet i virksomheden, er der altid mulighed for at kapitalisere den pågældende palle-pool.
 4. Jysk Palleimport kan tilbyde at sortere de nuværende brugte DS paller i ensartet kvalitet, så pallen kan genanvendes i byttesystemet igen og derved eventuelt reducere tilkøb af en ny palle og således direkte medvirke til at gøre virksomheden mere grøn og bæredygtig samt ikke mindst en økonomisk optimering virksomheden til følge.

Handling af paller ved levering til vores adresse 8783 Hornsyld:

 • Sortering af pallerne vil ske på vores nyudviklet fuldautomatiske anlæg, hvor pallerne sorteres præcis i godkendt kvalitet og kan således bruges igen og indgå i det danske retur/byttesystem.
 • Pallerne overfladerengøres for støv, diverse fremmedlegemer som sten, grus, pap etc.
 • Udstikkende søm med eller uden hoved presses ned med sømpresser, det minimerer skader på bl.a. sække eller øvrige følsomme produkter.
 • Scanning af pallen i både 2D & 3D der gør, at brud og ikke godkendte revner samt mindre misfarvninger opdages iht. specifik opmåling af den enkelte kravspecifikation.
 • Kontrol af pallens vægt/fugtighed i pallen således denne frasorteres – hvis pallen er våd etc.
 • Pallerne opbevares efter endt sortering under ordnede forhold, til der er brug for pallerne.

Handling af paller på virksomhedens adresse:

 • Vi kan tilbyde et sorteringsanlæg opstillet på adressen – tilpasset præcis virksomhedens behov. Kontakt os gerne og hør om mulighederne eller besøg vores søsterselskab www.jpiautomatic.dk                                               

Smart sortering af EUR & DS-paller = Økonomisk optimering og ikke mindst en
Grøn bundlinje

VI KAN LEVERE ALLE TYPER AF PALLER

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til deres specifikke forretningsbehov.

SE VORES PRODUKTER

VI HAR VORES LAGER I HORNSYLD

Vi sælger palle emballage i hele Danmark og EU