Køb af paller og returpaller

FLEKSIBLE
BETALINGSBETINGELSER

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

EKSPRESLEVERING

Invester i paller, der er produceret med øje for miljøet og anerkendte standarder

Uanset hvilken type palle, du har behov for, finder du altid den rette type til en konkurrencedygtig pris her hos Jysk Palleimport. Vi fører nemlig et omfattende sortiment af kvalitetspaller i flere størrelser, såvel som i plast eller træ. Alle er produceret med øje for de store krav, der stilles til transportemballage, uanset branche. Samtidig har de alle det til fælles, at de er fremstillet på miljøvenlig vis.

Her på siden kan der læses mere om:

  • Hvordan du kan finde træemballage i høj kvalitet til ethvert behov hos os
  • Vores MULTI 1208 engangspaller i plast til en fleksibel håndtering og transport

Vi står altid gerne til rådighed med svar på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvilke paller du bør vælge. Du kan også se hele vores store udvalg og aktuelle priser samt rabatmuligheder her på hjemmesiden.

Vælg blandt engangs- og returpaller i kvalitetstræ til ethvert behov

Skal du bruge en robust returpalle til eksport i Europa eller måske blot til brug her i Danmark? Vi har altid både brugte og fabriksnye EUR paller med ISPM 15 certificering på lager til priser, der varierer fra kr. 57 til kr. 75 samt billigere brugte EUR paller retur, der er frasorterede. Dertil kan vi tilbyde robuste DS halvpaller, der er varmebehandlede i henhold til IPPC. Disse kan dog kun bruges i det danske retursystem.

Foruden vores DS og EUR paller fører vi varmebehandlede engangspaller til ethvert behov. Her kan du få paller retur i et væld af størrelser, der samtidig er et fleksibelt og ikke mindst et økonomisk alternativ til de dyrere returpaller. Skal du i stedet transportere gods, der kræver en palleramme, kan du naturligvis også købe varmebehandlede rammer i dimensionerne 800 x 1200 eller 600 x 800 her hos Jysk Palleimport.

Opnå en større fleksibilitet med engangspaller i miljøvenlig plast

I en tid, hvor fokus på klimaet er højt, vælger mange paller i træ på grund af materialets høje genanvendelighed og miljøvenlige egenskaber. Vælger du at investere i vores engangspaller i plast i modellen MULTI 1208, behøver du imidlertid ikke gå på kompromis med miljøhensyn. Disse paller er nemlig produceret i robust sprøjtestøbt plast, der er 100 procent genanvendeligt og dermed miljøvenligt.

Der er flere andre fordele ved at overveje engangspaller i plast til din virksomhed, uanset om de skal benyttes på et lager, i produktion eller til eksport og import. I modsætning til paller i træ har de nemlig en lav vægt og en ensartet størrelse med en tolerance på helt ned til 1 mm. Disse egenskaber gør, at pallerne er nemme at håndtere, og du slipper for at tage højde for certificeringer, fugt, støv og skidt.

Gå på opdagelse i stort udvalg af paller og find den rette løsning til den rette pris

Under Paller kan du se mål og specifikationer for vores komplette sortiment af paller og rammer. Er du på udkig efter den mest konkurrencedygtige pris, kan du også med fordel se under ’Aktuelle tilbud’. Når du har fundet de rette paller, kan du nemt, hurtigt og sikkert bestille online. Du er også velkommen til at kontakte os på 87 52 59 40 eller salg@jyskpalleimport.dk, hvis du har brug for vejledning eller et tilbud på eksempelvis paller og europaller retur. 

Køb af paller

Her kan du læse mere om vores kvalitetsprodukter:
Træemballage
EUR paller

VI KAN LEVERE ALLE TYPER AF PALLER

Her skal der være en lille lækker tekst om jeres produkter og jeres super gode service

VI HAR VORES LAGER I HORNSYLD

Vi sælger palle emballage i hele Danmark og EU