Køb af paller

Ekspress levering!

Fleksibel betaling

Gode aftaler

Invester i paller, der er produceret med øje for miljøet og anerkendte standarder

Uanset hvilken type paller, du har behov for, finder du altid den rette type til en konkurrencedygtig pris her hos Jysk Palle Import. Vi fører nemlig et omfattende sortiment af kvalitetspaller i flere størrelser såvel som i plast eller træ. Alle sammen er produceret med øje for de store krav, der stilles til transportemballage uanset branche. Samtidig har de alle det til fælles, at de er fremstillet på miljøvenlig vis.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du kan finde træemballage i høj kvalitet til ethvert behov hos os
  • Vores MULTI 1208 engangspaller i plast til en fleksibel håndtering og transport

Vi står altid gerne til rådighed med svar på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvilke paller du bør vælge. Du kan også se hele vores store udvalg og aktuelle priser samt rabatmuligheder her på hjemmesiden.

Vi forhandler følgende palletyper

Har du brug for paller til din virksomhed? Så er du kommet til de rette. Jysk Palleimport sælger paller og pallerammer til ethvert formål. Find lige netop den palle, du søger herunder.

Vælg blandt retur- og engangspaller i kvalitetstræ til ethvert behov

Skal du bruge en robust returpalle til eksport i Europa eller måske blot til brug her i Danmark? Vi har altid både brugte og fabriksnye europaller med ISPM 15 certificering på lager til priser, der varierer fra kr. 57 til kr. 75 samt billigere brugte europaller retur, der er frasorterede. Dertil kan vi tilbyde robuste DS halvpaller, der er varmebehandlede i henhold til IPPC. Disse kan dog kun bruges i det danske retursystem.

Foruden vores DS – og EUR-paller fører vi varmebehandlede engangspaller til ethvert behov. Her kan du få paller retur i et væld af størrelser, der samtidig er et fleksibelt og ikke mindst økonomisk alternativ til de dyrere returpaller. Skal du i stedet transportere gods, der kræver en palleramme, kan du naturligvis også købe varmebehandlede pallerammer i dimensionerne 800 x 1200 eller 600 x 800 her hos Jysk Palle Import.

CK
DK fragtmænd
Jual
CK Deep Drawing

"Stabil leverandør. Leveringssikkerhed i top med Just in Time. Attraktivt prisniveau. Mangeårigt problemfrit samarbejde"

Ulrich Søndergaard

Opnå en større fleksibilitet med engangspaller i miljøvenlig plast

I en tid hvor fokus på klimaet er højt, vælger mange paller i træ på grund af materialets høje genanvendelighed og miljøvenlige egenskaber. Vælger du at investere i vores engangspaller i plast i modellen MULTI 1208, behøver du imidlertid ikke gå på kompromis med miljøhensyn. Disse paller er nemlig produceret i robust sprøjtestøbt plast, der er 100 procent genanvendeligt og dermed miljøvenligt.

Der er flere andre fordele ved at overveje engangspaller i plast til din virksomhed, uanset om de skal benyttes på et lager, i produktionen eller til eksport og import. I modsætning til paller i træ har de nemlig en lav vægt og en ensartet størrelse med en tolerance på helt ned til 1 mm. Disse egenskaber gør, at pallerne er nemme at håndtere, og du slipper for at tage højde for certificeringer, fugt, støv og skidt.

Gå på opdagelse i stort udvalg af paller og find den rette løsning til den rette pris

Under Paller kan du se mål og specifikationer for vores komplette sortiment af paller og pallerammer. Er du på udkig efter den mest konkurrencedygtige pris, kan du også med fordel se under ’Aktuelle tilbud’. Når du har fundet de rette paller, kan du nemt, hurtigt og sikkert bestille online. Du er også velkommen til at kontakte os på 87 52 59 40 eller cc@jyskpalleimport.dk, hvis du har brug for vejledning eller et tilbud. 

Køb af paller

Her kan du læse mere om vores kvalitetsprodukter:
Træemballage
EUR-paller