Om Jysk Palleimport

Vi glæder os til at byde din virksomhed velkommen som kunde hos Jysk Palleimport!

Jysk Palleimport A/S ønsker at arbejde for vores fælles miljø! Hent vores bæredygtighedsrapport 2022 2023

FLEKSIBLE
BETALINGSBETINGELSER

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

EKSPRESLEVERING

Det handler om kvalitet og tillid

Jysk Palleimport er en virksomhed beliggende i Hornsyld, der sælger palleemballage i hele Danmark og EU. Vi har været på det danske marked i 30 år og har derfor stor erfaring inden for salg af paller. Alle vores produkter er miljøvenligt produceret, idet vi har stor respekt for et bæredygtigt miljø.

Vores mål er at være den foretrukne partner for alle virksomheder, der søger løsninger inden for palleemballage. Vi vil være anerkendt for vores produkter, serviceydelser, fleksibilitet samt vores respekt for miljøet. Din virksomhed skal have tillid til os, og det kan vi skabe ved at levere produkter i god kvalitet samt yde en ordentlig service. Vi ved, at din virksomhed stiller krav til os, og vi respekterer derfor, at kunden er vores “chef”, for vi stiller ligeledes krav til vores interessenter og leverandører.

Vi har et stort udvalg af paller, som er produceret i god kvalitet, så din virksomhed kan transportere og opbevare jeres varer sikkert. Vi har desuden lanceret et palleabonnement, som giver jer en masse fordele i forbindelse med bestilling og levering. Læs mere her.

Vores lager ligger i Jylland, hvilket garanterer jer en hurtig levering. Desuden er mange af vores kunder en del af internationale koncerner, der kan få gavn af vores leverandørnetværk i Europa.

Vi glæder os til at byde din virksomhed velkommen som kunde her hos Jysk Palleimport!

VI HAR VORES LAGER I HORNSYLD

Vi sælger palleemballage i hele Danmark og EU