EUR paller – køb EUR paller til virksomheden

FLEKSIBLE
BETALINGSBETINGELSER

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

EKSPRESLEVERING

Find de rette EUR paller til en konkurrencedygtig pris

Når der købes EUR paller her hos Jysk Palleimport, er der altid mange valgmuligheder. Vi som virksomhed fører nemlig et bredt sortiment af både nye og brugte træpaller, der er varmebehandlede og godkendte i henhold til IPPC-standard ISPM-15. Desuden tilbyder vi mængderabat ved køb af større partier EUR paller. Derfor kan du altid finde lige præcis den træemballage, som du har brug for, til en konkurrencedygtig pris hos os.

Her på siden kan der læses mere om:

  • Vores udvalg af EUR paller, der er produceret med øje for miljøet
  • Fordelene ved at vælge ISPM-15 godkendte EUR paller til transport

Vores aktuelle udvalg af EUR paller og anden transportemballage vises også her på siden. Vi har et stort udvalg af EUR paller i forskellige dimensioner. Findes det ønskede produkt, er det nemt og hurtigt at oprette kundeprofilen og bestille nye EUR paller online.

Gavn miljøet med brugte eller nye EUR paller i høj kvalitet

Er ønsket at signalere en høj miljøbevidsthed og reducere den markante CO2-udledning, som eksport forårsager? Ved at vælge EUR paller fra vores sortiment fås en enestående chance for at gavne miljøet samtidig med, at omkostningerne til transportemballage minimeres. Det skyldes, at pallerne har en væsentlig værdi som returpaller, mens træ som materiale har et væld af miljømæssige fordele.

I vores udvalg af EUR paller kan der blandt andet vælges:

  • Fabriksnye EUR paller (800 x 1200 EPAL) til priser fra se her
  • Brugte EUR paller i godkendt assortering til priser fra se her
  • Jysk Palleimport har et super godt alternativ til EUR pallen se her

Fælles for alle EUR paller, såvel som alle andre hel-, halv- og kvartpaller i vores sortiment, er den høje kvalitet og de favorable priser. Dertil er alle produceret på så miljøvenlig vis som muligt.

Køb EUR paller for gnidningsfri transport på tværs af grænser

Fordelene ved at vælge EUR paller, der er ISPM-15 godkendte er mange. Med disse fås nemlig ikke alene en robust returpalle med international anerkendte palle mål. Denne type EUR palle lever også op til en lang række strenge krav i forhold til varmebehandling og robusthed. Dermed sikres en så økonomisk og gnidningsfri transport af varer og gods ned gennem Europa som muligt.

Ved varmebehandlingen af EUR paller opvarmes træets kerne til 56 grader i mindst en halv time. Dette eliminerer effektivt skadedyr i træet, som i modsat fald kan forvolde stor skade ved transport på tværs af grænser. Netop derfor kan blot én enkel EUR palle, som ikke er varmebehandlet, føre til, at en hel last afvises med store udgifter for eksportøren til følge.

Ønskes mere viden om fordelene ved at vælge ISPM-15 godkendte EUR paller til eksport, eller skulle der være spørgsmål til vores sortiment eller køb af EUR paller? Så står vi klar med kompetent rådgivning om EUR paller med udgangspunkt i virksomhedens behov. Ring blot til os på 87 52 59 40 eller send en mail til cc@jyskpalleimport.dk.

Europapalle mål er fastlagt i henhold til de internationale standarder, fastsat af European Pallet Association (EPAL). En standard europapalle måler 800 millimeter i bredden og 1200 millimeter i længden. Den er 144 millimeter høj og vejer normalt omkring 25 kg.

VI KAN LEVERE ALLE TYPER AF PALLER

Her skal der være en lille lækker tekst om jeres produkter og jeres super gode service