EUR paller - køb europaller til din virksomhed

Ekspress levering!

Fleksibel betaling

Gode aftaler

Find de rette europaller til en konkurrencedygtig pris

Når du køber europa paller her hos Jysk Palle Import, har du altid mange valgmuligheder. Vi fører nemlig et bredt sortiment af både nye og brugte træpaller, der er varmebehandlede og godkendt i henhold til IPPC-standarden: ISPM-15. Ydermere giver vi mængderabat ved køb af større partier eu paller. Derfor kan du altid finde lige præcis den træemballage, som du har brug for, til en konkurrencedygtig pris hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores udvalg af europaller, der er produceret med øje for miljøet
  • Dine fordele ved at vælge ISPM-15 godkendte EUR-paller til transport

Du kan også se vores aktuelle udvalg af europaller og anden transportemballage her på siden. Vi har et stort udvalg af europalle mål. Finder du det, du søger, kan du nemt og hurtigt oprette en profil og bestille din nye EU palle online.

Vi forhandler følgende palletyper

Har du brug for paller til din virksomhed? Så er du kommet til de rette. Jysk Palleimport sælger paller og pallerammer til ethvert formål. Find lige netop den palle, du søger herunder.

Gavn miljøet med brugte eller nye EUR-paller i høj kvalitet

Ønsker du at signalere en høj miljøbevidsthed og reducere den markante CO2-udledning, som eksport forårsager? Ved at vælge EUR-paller fra vores sortiment får du en enestående chance for at gavne miljøet samtidig med, at du minimerer omkostningerne til transportemballage. Det skyldes, at pallerne har en væsentlig værdi som returpaller, mens træ som materiale har et væld af miljømæssige fordele.

I vores udvalg af EUR-paller kan du bl.a. vælge:

  • Fabriksnye EUR-paller (800 x 1200 EPAL) til priser fra kr. 75/stk
  • Brugte EUR-paller i godkendt assortering til priser fra kr. 57/stk
  • Frasorterede brugte EUR-paller uden godkendelse til priser fra kr. 38/stk

Fælles for alle europaller, såvel som alle andre hel-, halv- og kvartpaller i vores sortiment, er den høje kvalitet og favorable priser. Dertil er alle produceret på så miljøvenlig vis som muligt.

CK
DK fragtmænd
Jual

Vælg EUR paller for en gnidningsfri transport på tværs af grænser

 

Dine fordele ved at vælge EUR paller, der er ISPM-15 godkendte er mange. Med disse får du nemlig ikke alene en robust returpalle med internationalt anerkendte mål. Denne type europalle lever også op til en lang række strenge krav i forhold til varmebehandling og robusthed. Dermed er du sikret en så økonomisk og gnidningsfri transport af varer og gods ned gennem Europa som muligt.

Ved varmebehandlingen af EUR paller opvarmes træets kerne til 56 grader i mindst en halv time. Dette eliminerer effektivt skadedyr i træet, som i modsat fald kan forvolde stor skade, hvis de transporteres på tværs af grænser. Netop derfor kan blot én enkelt europall, der ikke er varmebehandlet, føre til, at en hel last afvises med store udgifter for dig som eksportør til følge.

Vil du vide mere om fordelene ved at vælge ISPM-15 godkendte europaller til eksport, eller har du spørgsmål til vores sortiment eller europall? Så står vi klar med kompetent rådgivning om europa paller med udgangspunkt i dine behov. Ring blot til os på 87 52 59 40 eller send en mail til cc@jyskpalleimport.dk.

Her kan du læse mere om vores kvalitetsprodukter:
Træemballage
Paller