JPI supplement
konceptaftale

– Find den rette palle her

FLEKSIBLE
BETALINGSBETINGELSER

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

EKSPRESLEVERING

I direkte forlængelse af den nuværende markedssituation på det globale marked og usikkerheden omkring råvaresituationen tilvælger kunderne vores nye JPI SUPPLEMENT KONCEPT mht. supplement af brugte EUR og ikke mindst muligheden for en Outsourcing af virksomhedens palle-pool, således virksomheden altid opretholder den ønskede kvalitet og kvantitet af paller for at sikre en optimal og strømlinet produktion.

Følgende er således indeholdt i konceptaftale

  1. Fast prisstruktur – Stiger eller falder råvarepriser på træ og søm, vil det naturligt påvirke prisen således, at ved prisændringer som følge af markedskonjunkturer reguleres både købspris og tilbagekøbspris i forholdet én til én.
  2. EUR og JPI paller kan altid kapitaliseres efter brug til Jysk Palleimport = økonomisk og bæredygtig løsning.
  3. Jysk Palleimport sorterer de nuværende brugte EUR paller i ensartet kvalitet, så de kan genanvendes igen og derved eventuelt reducere tilkøb af en ny eller brugt EUR palle og således direkte medvirke til at gøre virksomheden mere grøn og bæredygtig samt ikke mindst en økonomisk optimering for virksomheden til følge.
  4. Jysk Palleimport aftager de brugte EUR overskudspaller, som ikke opfylder virksomhedens ønskede kvalitetskrav i aftaleperioden til aftalt stykpris iht. gældende priskonjunktur.
  5. Ved perioder med mindre aktivitet i virksomheden er der altid mulighed for at kapitalisere den pågældende palle-pool.
  6. Der gives adgang til Jysk Palleimports samlet produktsortiment

Handling af paller ved levering til vores adresse 8783 Hornsyld:

Sortering af pallerne vil ske på vores nyudviklet fuldautomatiske anlæg, hvor pallerne sorteres præcis i godkendt kvalitet samt defekte paller, som ikke kan indgå i det danske retur/byttesystem.

Pallerne overfladerengøres for støv, diverse fremmedlegemer som sten, grus, pap etc.

  1. Udstikkende søm med eller uden hoved presses ned med sømpresser, det minimerer skader på bl.a. sække eller øvrige følsomme produkter.
  2. Scanning af pallen i både 2D & 3D der gør, at brud og ikke godkendte revner samt mindre misfarvninger opdages iht. specifik opmåling af den enkelte kravspecifikation.
  3. Kontrol af pallens vægt/fugtighed, således denne frasorteres – hvis pallen er våd etc.
  4. Pallerne opbevares efter endt sortering under ordnede forhold, til der er brug for pallerne.

Handling af paller på virksomhedens adresse: Vi kan tilbyde et sorteringsanlæg opstillet på adressen – tilpasset præcis virksomhedens behov. Kontakt os gerne og hør om mulighederne eller besøg vores søsterselskab JPI Automatic www.jpiautomatic.dk

VI KAN LEVERE ALLE TYPER AF PALLER

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til deres specifikke forretningsbehov.

SE VORES PRODUKTER

VI HAR VORES LAGER I HORNSYLD

Vi sælger palle emballage i hele Danmark og EU