Brugte pallerammer

Få en praktisk, sikker og bæredygtig varetransport

Når der er brug for at transportere varer rundt i landet endnu mere sikkert end det, en palle kan levere, er brugte pallerammer fra Jysk Palleimport det helt oplagte valg. Pallerammerne har den store fordel, at de ikke bliver nær så belastet af transport som europallerne. Det betyder, at de kan genbruges et utal af gange. Der er altså al mulig god grund til at købe brugte pallerammer, da du på denne måde får en både praktisk, sikker og bæredygtig transport af dine varer.

Brugte pallerammer Jylland

Hos Jysk Palleimport i Horsens forhandler vi et stort udvalg af brugte pallerammer til en reduceret pris. Igennem 30 år i branchen har vi hjulpet mange virksomheder herhjemme og i resten af EU med at få transporteret varer sikkert rundt med brugte pallerammer. Ved at benytte vores brugte pallerammer får du et virkelig solidt produkt og bidrager samtidig til den genbrugsbølge, der er en del af den grønne omstilling.

 

Få den højeste standard i branchen

Som kunde hos Jysk Palleimport er du altid sikret gode, solide produkter, der kan holde til at fragte varer rundt på landevejene. Uanset om du køber vores brugte pallerammer eller de fabriksnye, vi gerne sælger dig, så kan du stole på, at produkterne lever op til den højeste standard i branchen. Jysk Palleimport har igennem tre årtier opbygget et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder ved altid at levere de kvalitetsprodukter, vi lover.

Rabat på dine produkter ved større mængder.
Bruger du mere end 2.000 enheder om året? Bliv Fordelskunde i dag
Man. - fre.: 08:00 - 16:00

Paller leveret, når du har brug for dem

Har du et fast forbrug af paller i løbet af et år? Med vores palleabonnement kan vi automatisere hele din bestillingsproces af paller for dig.
Palleabonnement