Træemballage

Se vores paller

Ekspress levering!

Fleksibel betaling

Gode aftaler

Invester i træemballage til en bæredygtig transport i Europa

 

Er du på udkig efter en både økonomisk og miljøvenlig løsning til eksport af varer til europæiske lande? Med træemballage fra Jysk Palle Import er dine muligheder mange. Vi sætter den enkelte kundes behov i centrum og har et indgående kendskab til branchen. På den baggrund kan vi til enhver tid hjælpe dig med at finde den mest bæredygtige transportemballage til netop dine behov og med omkostningsminimering for din virksomhed.

Her på siden kan du læse mere om:
• Hvordan transportemballage i træ bidrager til mindre CO2-udledning
• Dine valgmuligheder, når du køber træemballage hos Jysk Palle Import

Leder du efter DS- eller europaller i kvalitetstræ til en favorabel pris? Du finder aktuelle priser og vores sortiment inden for træemballage her på siden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Se mere om træemballage og priser her

Vi forhandler følgende palletyper

Har du brug for paller til din virksomhed? Så er du kommet til de rette. Jysk Palleimport sælger paller og pallerammer til ethvert formål. Find lige netop den palle, du søger herunder.

Reducer CO2-udledningen med 30 procent med transportemballage i træ

Ved at vælge transportemballage i træ, har du en enestående chance for at nedbringe den CO2-udledning, som transporten naturligt medfører. Det er nemlig muligt at udnytte træets naturlige brændselsværdi som et miljøvenligt alternativ til fossile brændstoffer som fx olie, naturgas og kul. Dermed kan du reducere udledningen af CO2 med helt op 30 procent ved brug af træemballage.

Ønsker du et optimalt udgangspunkt for at sikre en miljøvenlig transport af gods, finder du nemt den rette løsning i vores sortiment af træemballage. Vi fører nemlig et bredt udvalg af EUR-paller, der alle er produceret med omtanke for miljøet. Disse opfylder samtlige krav til returpaller i Europa. Det medfører, at du kan gavne miljøet og samtidig nedbringe dine omkostninger ved at ”bytte” paller ved leveringen.

CK
DK fragtmænd
Jual

Find den rette løsning til dine behov i stort udvalg af træemballage

Uanset hvilke behov du har, kan du altid finde den rette træemballage til en konkurrencedygtig pris her hos Jysk Palle Import. I vores brede sortiment af paller og pallerammer, kan du nemlig ikke alene vælge mellem flere forskellige dimensioner. Afhængigt af dit budget kan du også vælge mellem fabriksnye eller brugte EUR-paller. Vi tilbyder ydermere mængderabat ved køb af større partier transportemballage.


Under Paller kan du se hele det aktuelle udvalg af pallerammer samt kvart- , halv– og helpaller med anerkendte mål. For at sikre en så gnidningsfri transport som muligt er al træemballage varmebehandlet, da vores paller er produceret i henhold til IPPC eller ISPM 15. Du undgår derfor risikoen for ekstra omkostninger i forbindelse med for sen levering, tab af ordrer og lignende som følge af en afvist levering.