Smart sortering af EUR & DS paller

Økonomisk optimering af pallesorteringen, der samtidig bidrager til en grøn bundlinje.

Smart fuldautomatisk sortering af EUR & DS paller

Vores samarbejdspartner Ferrum A/S har udviklet et smart og effektivt sorteringsanlæg til pallesortering for returpaller, som kan bruges af virksomheder med både store og små mængder paller. Jysk Palleimport har i hele processen bistået med vores ekspertise og klassificering af den enkelte godkendte palletype på et yderst komplekst marked.

⦁ Hurtig og effektiv sortering
⦁ Sortering efter palletype (fx EPAL og EUR paller i kategori A-B-C)
⦁ Minimal fejlmargin ved sorteringen

Kontakt os på +45 87 52 59 40 eller kontakt@jyskpalleimport.dk for at høre mere om løsningen, der giver din virksomhed mulighed for at udnytte jeres økonomiske ressourcer optimalt og samtidig bidrager til vores miljø som en mere grøn virksomhed.

En grøn og økonomisk optimering

Vores sorteringsanlæg giver både små og store virksomheder mulighed for en nem, hurtig og optimal totalløsning – en totalløsning, der bl.a. gør det muligt at undgå unødige ekstra indkøb af paller og som minimerer transportomkostningerne - og således direkte medvirker til at gøre virksomheden mere grøn og bæredygtig, og ikke mindst til et reduceret Co2 forbrug.

 

Hvis I sorterer over 65.000 paller om året

Lad os være ærlige!! I dag er det stort set kun en manuel vurdering, der bliver foretaget på den enkelte virksomhed om en palle er en brugbar og godkendt EPAL-EUR eller DS palle. Dette vil naturligvis altid give forskellige vurderinger, og det er slet ikke optimalt for køb eller salg - og samtidig en virkelig stor omkostning for virksomheden.

Vi tilbyder med vores sorteringsanlæg et alternativ til jeres nuværende set-up, hvor I får et anlæg med en nyudviklet teknologi, som kan klare det hele for jer. Vores anlæg kan med andre ord give jer nye muligheder for at udnytte jeres virksomheds arbejdskraft og økonomiske ressourcer på en endnu mere optimal måde og ikke mindst bidrage til vores miljø som en mere grøn virksomhed og betydelig økonomisk optimering.

Det kan i mange tilfælde være en rentabel løsning at få opstillet et anlæg, hvis virksomheden håndterer minimum 65.000 paller om året. Lad os drøfte mulighederne for køb eller leje.

Hvis I sorterer under 65.000 paller om året

Hvis virksomheden håndterer under 65.000 paller om året, så vil det sandsynligvis være den mest økonomisk, rentable og grønne løsning at outsource pallesorteringen til Jysk Palleimport.

Når vi står for pallesorteringen, er følgende indeholdt i aftalen.

  • Handling af paller ved levering til vores adresse
  • Sortering, hvor pallerne sorteres fuldautomatisk i den individuelle kvalitet for hver palletype: EPAL og EUR paller i kategori A-B-C iht. EPAL - eller efter jeres individuelle kvalitetskrav
  • Rengøring af pallerne for støv og fremmedlegemer som sten, grus, pap m.m.
  • Udstikkende søm presses ned med sømpresser
  • Kontrol af fugtighed i pallen, så den kan frasorteres, hvis den er våd
  • Scanning i både 2D og 3D, så brud og ikke-godkendte revner samt mindre misfarvninger opdages
  • Opbevaring efter endt sortering under ordnede forhold til virksomheden får brug for pallerne igen, hvor vi tilpasser en bestemt aftaleperiode efter jeres behov

Ideen bag projektet

Alle virksomheder, der dagligt håndterer paller ved, at det kan være en dyr affære at forestå sorteringen. Udgifterne løber hurtigt op, når der skal medregnes faste lønomkostninger, evt. tilkøb af vikarer, diverse forsikringer, trucks samt energi til drift osv.

Dertil kommer ikke mindst udgifter til administration og kreditering af godkendte EPAL, EUR og DS paller samt ekstra transportomkostninger ved returnering, når pallerne eventuelt afvises af kunderne pga. manglende forventningsafstemning af kvaliteten, idet pallerne kun bliver håndteret og vurderet manuelt ved afsendelse og modtagelse ud fra den enkelte medarbejders vurdering.

Hos Jysk Palleimport satte vi os for at finde en løsning sammen med Ferrum A/S, der kunne bruges af alle virksomheder og som både kunne bidrage til den økonomiske OG den grønne bundlinje.

”Fortiden bekræfter vores nutid - men nutidens innovation vil påvirke vores fremtid.”

Claus Cramer

Vi forhandler følgende palletyper

Har du brug for paller til din virksomhed? Så er du kommet til de rette. Jysk Palleimport sælger paller og pallerammer til ethvert formål. Find lige netop den palle, du søger herunder.

Vil du vide mere?

Vi vil meget gerne fortælle mere om anlægget og drøfte mulighederne for, hvordan vores palleteringsanlæg bedst kan hjælpe din virksomhed med at minimere omkostninger og løfte den grønne bundlinje.
Kontakt os her