Du er her: INFORMATION

Har du en konkret
forspørgsel, så kontakt
os endelig:

Jysk Palleimport
Godsbanegade 7
DK-8700 Horsens

Tlf.: +45 87 52 59 40

kontakt@jyskpalleimport.dk

Displaypakning – en genvej til mersalg

Begrebet displaypakning dækker over både den fysiske indpakning af et produkt samt eventuelt et tilhørende display, hvori produkterne placeres, så de præsenteres fængende for potentielle kunder. Faktuelt set er cirka 70 procent af alle indkøb i detailbutikker uovervejede impulskøb. Vi er alle modtagelige for indtryk, når vi handler, også selv om vi tror, at det ikke er tilfældet. Smagfuld præsentation af et produkt kan således få det til at stå ud fra mængden og tiltrække kunder, selv i et butiksmiljø med mange produkter.

Øg din salgsvolumen med displaypakning

Effektiv displaypakning er den direkte vej til mersalg. Første vigtige skridt på vej mod et salg er, at potentielle kunder opdager dit produkt. Derudover skal varen præsenteres, så den indbyder til salg.

Hos Jysk Palleimport kan du sammen vores samarbejdspartner få kompetent displaypakning af en lang række produkter, både store og små. Vi pakker naturligvis produktet efter netop dit ønske med udgangspunkt i produktets eksisterende visuelle udtryk – farver, emballage, størrelse og lignende. Vi vejleder dig gerne til en optimal løsning for netop dit produkt og tager højde for særlige ønsker og behov samt de omgivelser, displayet eller pallen skal opstilles i.

Få et godt tilbud

Vent ikke med at give dine produkter den præsentation, de fortjener. Kontakt os i dag, og få et tilbud på netop din specifikke displaypakning, som vil gøre dine varer langt mere synlige og tiltrække nye og flere kunder.

Det kalder vi ”sund fornuft”: Displaypalle + Mersalg = MERVÆRDI

Ønsker du mere information om fordelene ved displaypakning, eller ligger du inde med andre spørgsmål til vores sortiment? Hos Jysk Palleimport står vi altid klar med kompetent rådgivning med udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Ring til os på 87 52 59 40 eller send en mail til cc@jyskpalleimport.dk.

Vi tilbyder også:

Ompakning

Herunder kan du gå direkte til vores palle-produkter:

Europaller
Engangspaller
Pallerammer
Plastpaller
Fabriksnye halvpaller