Du er her: INFORMATION

Har du en konkret
forspørgsel, så kontakt
os endelig:

Jysk Palleimport
Godsbanegade 7
DK-8700 Horsens

Tlf.: +45 87 52 59 40

kontakt@jyskpalleimport.dk

Just in time-koncept...


Her hos Jysk Palleimport har vi lanceret et koncept kaldet ”Just in time”, som giver din virksomhed mange fordele. Vores koncept betyder først og fremmest, at De kun behøver at foretage ét indkøb af paller i stedet for flere, men at De samtidig slipper for at have flere paller stående på dit lager, som du ikke skal bruge her og nu som samtidigt optager gode m2 der i stedet kan udnyttes produktivt for virksomheden. Dette sparer Dem både for tid, penge og plads. Vi opbevarer Deres indkøbte paller sikket og under ordentlige forhold på vores lager og leverer pallerne til Deres virksomhed, så snart Deres behov opstå. De kan dermed få pallerne leveret ”just in time.”  og altid efter FIFO princip.

Deres kapitalbinding kan reduceres mærkbart med op til 50 %, da De først skal betale for Deres indkøbte paller, når De får pallerne leveret.

Vi ser frem til at tilbyde - i samarbejde med Dem, en skræddersyet og optimal løsning for Deres virksomhed.

Skal De bruge nogle af Deres paller fra vores lager her og nu?                       Vi har både lagere i Jylland, på Fyn og på Sjælland, så du får en hurtig levering fra dag til dag. Dette reducerer Deres transportomkostninger, og så er det tilmed bedre for miljøet, da CO2-udledningen i forbindelse med transporten reduceres væsentligt.

Vi har lagere i:

• Skanderborg
• Brøndby