Du er her: INFORMATION

Har du en konkret
forspørgsel, så kontakt
os endelig:

Jysk Palleimport
Godsbanegade 7
DK-8700 Horsens

Tlf.: +45 87 52 59 40

kontakt@jyskpalleimport.dk

EUR-paller


Find de rette EUR-paller til en konkurrencedygtig pris

Når du køber EUR-paller her hos Jysk Palle Import, har du altid mange valgmuligheder. Vi fører nemlig et bredt sortiment af både nye og brugte træpaller, der er varmebehandlede og godkendt i henhold til IPPC-standarden: ISPM-15. Ydermere giver vi mængderabat ved køb af større partier. Derfor kan du altid finde lige præcis den træemballage, som du har brug for til en konkurrencedygtig pris hos os.

Her på siden kan du læse mere om:
• Vores udvalg af EUR-paller, der er produceret med øje for miljøet
• Dine fordele ved at vælge ISPM-15 godkendte EUR-paller til transport

Du kan også se vores aktuelle udvalg af paller og anden transportemballage her på siden. Finder du det, du søger, kan du nemt og hurtigt oprette en profil og bestille dine nye EUR-paller online.

Se vores aktuelle tilbud på EUR-paller

 

Gavn miljøet med brugte eller nye EUR-paller i høj kvalitet

Ønsker du at signalere en høj miljøbevidsthed og reducere den markante CO2-udledning, som eksport forårsager? Ved at vælge EUR-paller fra vores sortiment får du en enestående chance for at gavne miljøet samtidig med, at du minimerer omkostningerne til transportemballage. Det skyldes, at pallerne har en væsentlig værdi som returpaller, mens træ som materiale har et væld af miljømæssige fordele.

I vores udvalg af EUR-paller kan du bl.a. vælge:

• Fabriksnye EUR-paller (800 x 1200 EPAL) til priser fra kr. 75/stk
• Brugte EUR-paller i godkendt assortering til priser fra kr. 57/stk
• Frasorterede brugte EUR-paller uden godkendelse til priser fra kr. 43/stk

Fælles for alle europaller, såvel som alle andre hel-, halv- og kvartpaller i vores sortiment, er den høje kvalitet og favorable priser. Dertil er alle produceret på så miljøvenlig vis som muligt.

 

Vælg EUR-paller for en gnidningsfri transport på tværs af grænser

Dine fordele ved at vælge EUR-paller, der er ISPM-15 godkendte er mange. Med disse får du nemlig ikke alene en robust returpalle med internationalt anerkendte mål. Denne type paller lever også op til en lang række strenge krav i forhold til varmebehandling og robusthed. Dermed er du sikret en så økonomisk og gnidningsfri transport af varer og gods ned gennem Europa som muligt.

Ved varmebehandlingen af EUR-paller opvarmes træets kerne til 56 grader i mindst en halv time. Dette eliminerer effektivt skadedyr i træet, som i modsat fald kan forvolde stor skade, hvis de transporteres på tværs af grænser. Netop derfor kan blot én enkelt EUR-palle, der ikke er varmebehandlet, føre til, at en hel last afvises med store udgifter for dig som eksportør til følge.

Vil du vide mere om fordelene ved at vælge ISPM-15 godkendte EUR-paller til eksport, eller har du spørgsmål til vores sortiment? Så står vi klar med kompetent rådgivning med udgangspunkt i dine behov. Ring blot til os på 87 52 59 40 eller send en mail til cc@jyskpalleimport.dk.

Her kan du læse mere om vores kvalitetsprodukter:
Træemballage
Paller

Herunder kan du gå direkte til det produkt du søger:
Europaller
Engangspaller
Pallerammer
Plastpaller
Fabriksnye halvpaller