Du er her: INFORMATION

Har du en konkret
forspørgsel, så kontakt
os endelig:

Jysk Palleimport
Godsbanegade 7
DK-8700 Horsens

Tlf.: +45 87 52 59 40

kontakt@jyskpalleimport.dk

Træemballage


Invester i træemballage til en bæredygtig transport i Europa

Er du på udkig efter en både økonomisk og miljøvenlig løsning til eksport af varer til europæiske lande? Med træemballage fra Jysk Palle Import er dine muligheder mange. Vi sætter den enkelte kundes behov i centrum og har et indgående kendskab til branchen. På den baggrund kan vi til enhver tid hjælpe dig til at finde den mest bæredygtige transportemballage til netop dine behov og med omkostnings minimering for din virksomhed.

Her på siden kan du læse mere om:
• Hvordan transportemballage i træ bidrager til mindre CO2-udledning
• Dine valgmuligheder, når du køber træemballage hos Jysk Palle Import

Leder du efter DS- eller europaller i kvalitetstræ til en favorabel pris? Du finder aktuelle priser og vores sortiment indenfor træemballage her på siden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Se mere om træemballage og priser her

 

Reducer CO2-udledningen med 30 procent med transportemballage i træ

Ved at vælge transportemballage i træ, har du en enestående chance for at nedbringe den CO2-udledning, som transporten naturligt medfører. Det er nemlig muligt at udnytte træets naturlige brændselsværdi som et miljøvenligt alternativ til fossile brændstoffer som fx olie, naturgas og kul. Dermed kan du reducere udledningen af CO2 med helt op 30 procent ved brug af træemballage.

Ønsker du et optimalt udgangspunkt for at sikre en miljøvenlig transport af gods, finder du nemt den rette løsning i vores sortiment af træemballage. Vi fører nemlig et bredt udvalg af EUR-paller, der alle er produceret med omtanke for miljøet. Disse opfylder samtlige krav til returpaller i Europa. Det medfører, at du kan gavne miljøet og samtidig nedbringe dine omkostninger ved at ”bytte” paller ved leveringen.

 

Find den rette løsning til dine behov i stort udvalg af træemballage

Uanset hvilke behov du har, kan du altid finde den rette træemballage til en konkurrencedygtig pris her hos Jysk Palle Import. I vores brede sortiment af paller og pallerammer, kan du nemlig ikke alene vælge mellem flere forskellige dimensioner. Afhængigt af dit budget kan du også vælge mellem fabriksnye eller brugte EUR-paller. Vi tilbyder ydermere mængderabat ved køb af større partier transportemballage.
Under ’Priser’ kan du se hele det aktuelle udvalg af pallerammer samt kvart- , halv– og helpaller med anerkendte mål. For at sikre en så gnidningsfri transport som muligt er al træemballage varmebehandlet, da vores paller er produceret i henhold til IPPC eller ISPM 15. Du undgår derfor risikoen for ekstra omkostninger i forbindelse med for sen levering, tab af ordrer og lignende som følge af en afvist levering.

Er du i tvivl om, hvilken type træemballage til transport, der passer bedst til dine behov, eller vi du have et uforpligtende tilbud ved køb af større partier? Så send en mail til salg@jyskpalleimport.dk eller ring på 87 52 59 40. Du kan også nemt og hurtigt oprette en brugerprofil her på siden og bestille online.

Her kan du læse mere om vores kvalitetsprodukter:
EUR-paller
Paller

Herunder kan du gå direkte til det produkt du søger:
Europaller
Engangspaller
Pallerammer
Plastpaller
Fabriksnye halvpaller