Velkommen
Jysk Palleimport er en virksomhed med administration beliggende i Horsens, der sælger både fabriksny og brugte paller samt pallerammer i Danmark og øvrige EU. Vi har paller til ethvert behov, så hvad enten du har brug for en standard EUR, engangspalle og specielpalle eller eventuelt pallerammer der er produceret i træ og plast - så kan du få det hos os.

Vi sælger både nye og brugte paller samt engangs- paller. Pallerne er lavet i god kvalitet, så du kan trans- portere og opbevare dine varer sikkert.

Paller til ethvert formål...

Har du brug for paller til din virksomhed? Så er du kommet til de rette. Jysk Palleimport sælger paller og pallerammer til ethvert formål. Vi har et stort udvalg, som du kan se her.

Vores fabriksnye produkter er alle sammen produceret i en god kvalitet – og til en konkurrence dygtig pris. Den høje standard betyder, at du kan transportere og opbevare dine varer sikkert. Samtlige produkter er naturligvis produceret miljøvenlige, idet vi har stor respekt for et bæredygtigt miljø.

Du finder vores lagere i Jylland, på Fyn og på Sjælland, hvor du kan få leveret dine paller fra dag til dag. Desuden opbevarer vi gerne pallerne for dig og leverer dem, så snart du har brug for dem. Se mere om vores ”Just in time”-koncept her.

Vi glæder os til at byde din virksomhed velkommen som kunde her hos Jysk Palleimport!

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne på kontakt@jyskpalleimport.dk eller
87 52 59 40.