Ompakning med omhu

Ekspress levering!

Fleksibel betaling

Gode aftaler

Der kan være mange årsager til, at ompakning af et varesortiment kan blive nødvendigt. Den eksisterende indpakning kan blive beskadiget, den kan indeholde forkert eller mangelfuld varedeklaration, eller der kan opstå nye retningslinjer eller regler for indpakning af et specifikt produkt. Måske kan det blot være fordelagtigt at ompakke bestemte varer, hvis den tidligere emballage ikke virker fængende på kunder, og produktet har fået nyt design. Ompakning af et enkelt produkt – eller lagerbeholdninger – kan således give nyt liv til dine produkter.

Hurtig og effektiv ompakning

Ofte kræver disse opgaver hurtig ekspedition for ikke at opholde salget af varen længere end højst nødvendigt. Derfor bør ompakning varetages af kompetente og erfarne fagfolk. Hos Jysk Palleimport har vi sammen med vores samarbejdspartner både stor ekspertise og lang erfaring med ompakning og er parate til at modtage ordrer med ganske kort varsel. Efter dialog med kunden aftaler vi en deadline for udførelse af pakkeopgaven og efterfølgende levering/afhentning efter nærmere aftale. Vi sørger for, at dine varer kommer hurtigt tilbage på hylderne, og vi går aldrig på kompromis med vores høje interne kvalitetskrav i processen.

Vi forhandler følgende palletyper

Har du brug for paller til din virksomhed? Så er du kommet til de rette. Jysk Palleimport sælger paller og pallerammer til ethvert formål. Find lige netop den palle, du søger herunder.
CK
DK fragtmænd
Jual

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Har du et parti varer, som af den ene eller den anden grund har brug for en ompakning? Og har du brug for hurtig ekspedition af ordren? Så kontakt Jysk Palleimport allerede i dag. Vi giver dig et fornuftigt tilbud på din pakkeopgave, beregnet på volumen, produktets karakter og eventuelle specifikke ønsker for netop din ompakning. 

Det kalder vi ”3 i én totalløsning”: Paller + Ompakning - Mandetimer = Omkostningsminimering

Har du brug for mere information om ompakning, eller har du andre spørgsmål til vores sortiment? Hos Jysk Palleimport står vi altid klar til en uforpligtende snak samt kompetent rådgivning med udgangspunkt i dine specifikke behov. Ring på 87 52 59 40 eller send en mail til cc@jyskpalleimport.dk.

Vi tilbyder også:

Displaypakning