Brugte EUR paller

God kvalitet sikrer genbrug af europaller

Vores brugte paller er sorteret på et helt ny udviklet og banebrydende fuldautomatisk sorteringsanlæg der scanner hver palle i både 2D og 3D for brud, diverse mangler og at pallen overholder alle de bestemte tolerancer og fugtighed på max 22%  samt eventuel misfarvninger  iht. kravspecifikationer udarbejdet af:

EPAL  QUALITY CLASSIFICATION

Se mere om klassificering af brugte paller

Europaller i træ skal kunne holde til meget, når pallen skal håndteres og bruges til en sikker transport af næsten alle typer varer. Derfor er europaller fremstillet i så god en kvalitet, at de i gennemsnit kan bruges 6 gange. Denne form for genbrug betyder, at De som bruger af EUR paller allerede nu bidrager positiv til vores miljø. 

Vores ny udviklet og bæredygtig sorteringsanlæg sikre Dem en altid ensartet kvalitet samt bæreevne og i direkte forlængelse heraf et "STEP UP" i kvalitet og med en mulig betydelig økonomisk optimering til følge.

Men, en ting er helt sikkert, når De vælger, at køber brugte paller hos Jysk Palleimport har Deres virksomhed allerede taget et valg som en mere grøn og bæredygtig virksomhed - der gør noget virkelig godt for miljøet med en optimal recycling af paller =bæredygtighed og reduceret  CO2 regnskabet. 

Klik blot på det enkelte produkt og se palle beskrivelse i kvalitet A-B-C og D for den optimale palle kvalitet til netop Deres behov og naturligvis til en fair pris.

Hvorfor købe kvalitet A hvis De kan nøjes med C ..... eller kvalitet B når D fuldt ud kan opfylde Deres behov ???

Vi ser frem til at byde Dem velkommen som kunde ved Jysk Palleimport

Brugte paller til salg

Hos Jysk Palleimport kan du altid finde et stort udvalg af brugte europaller til salg i en god stand, men stadig til en reduceret pris. I mere end 30 år har vi hos Jysk Palleimport nemlig solgt europaller til virksomheder i Danmark og til resten af EU. I arbejdet med at levere paller har vi taget den grønne omstilling til os, hvilket betyder, at alle vores produkter er miljøvenligt produceret. Derudover sikrer vi igennem vores salg af brugte europaller, at vores træemballage anvendes så mange gange, som det nu er muligt.

 

Du kan altid have tillid til os

Jysk Palleimport lever af, at kunderne har tillid til os. Denne tillid skaber vi ved at levere gode produkter og et højt serviceniveau. Når du køber brugte europaller hos os, kan du derfor altid stole på, at du får et produkt, som kan bruges til at transportere din vare sikkert frem.

Rabat på dine produkter ved større mængder.
Bruger du mere end 2.000 enheder om året? Bliv Fordelskunde i dag
Man. - fre.: 08:00 - 16:00

Paller leveret, når du har brug for dem

Har du et fast forbrug af paller i løbet af et år? Med vores palleabonnement kan vi automatisere hele din bestillingsproces af paller for dig.
Palleabonnement