Brugte EUR paller

God kvalitet sikrer genbrug af europaller

Europaller i træ skal kunne holde til meget, når de bruges til sikker transport af næsten alle typer varer. Derfor er europaller fra Jysk Palleimport fremstillet i så god en kvalitet, at de i gennemsnit kan bruges mindst 10 gange. Denne form for genbrug betyder, at du som kunde både sparer penge og gør noget virkelig godt for miljøet, når du køber brugte europaller hos Jysk Palleimport.

Brugte paller til salg

Hos Jysk Palleimport kan du altid finde et stort udvalg af brugte europaller til salg i en god stand, men stadig til en reduceret pris. I mere end 30 år har vi hos Jysk Palleimport nemlig solgt europaller til virksomheder i Danmark og til resten af EU. I arbejdet med at levere paller har vi taget den grønne omstilling til os, hvilket betyder, at alle vores produkter er miljøvenligt produceret. Derudover sikrer vi igennem vores salg af brugte europaller, at vores træemballage anvendes så mange gange, som det nu er muligt.

 

Du kan altid have tillid til os

Jysk Palleimport lever af, at kunderne har tillid til os. Denne tillid skaber vi ved at levere gode produkter og et højt serviceniveau. Når du køber brugte europaller hos os, kan du derfor altid stole på, at du får et produkt, som kan bruges til at transportere din vare sikkert frem.

Rabat på dine produkter ved bestilling over 105 stk.
Bruger du mere end 2.000 enheder om året? Bliv Fordelskunde i dag
Man. - fre.: 08:00 - 16:00

Paller leveret, når du har brug for dem

Har du et fast forbrug af paller i løbet af et år? Med vores palleabonnement kan vi automatisere hele din bestillingsproces af paller for dig.
Palleabonnement