Fabriksny - 600 x 600 mm - TYPE: DÆKPALLE

600 x 600 mm

Varmebehandlet iht. IPPC

Godkendt til transport world-wide web

Direkte På lager

Fabriksny engangspalle som er idel til at opbevare, stable transportere dæk på. Produceres efter aftale

Palle med 3 topbrædder og 2 vanger. Måler 600 x 600 mm. Pallen produceres efter ordre. Leveringstid efter nærmere aftale. Pallen er varmebehandlet iht IPPC mod skov og svampesygdomme. og er således godkendt til transport World –Wide.

VEDR. TRANSPORT: Denne palletype kan stables med op til 64 stk. pr palleplads på lastbilen. DIREKTE LEVERING 1/1 LÆS = MINIMUM 2.880 STK.

Kontakt os for tilbud ved større ordrer
stk.
30,00
DKK
30,00
DKK /stk.

Den godkendte A-palle er den mest anvendte palletype i Danmark. Pallen bruges blandt andet i fødevareproduktion og øvrige virksomheder der stiller krav til en palle i høj kvalitet. A pallen er varmebehandlet iht ISPM 15 eller IPPC mod skov og svampesygdomme. A-pallen er således en international returpalle, som benyttes i hele Europa, og er godkendt til transport World –Wide.

Pallerne har gennemgået en nøje sortering og eventuel reparation, for at sikre en optimal standard og kvalitet samt bæreevne.

Kontakt os for tilbud ved større ordrer
Ekspress levering!
Fleksibel betaling
Gode aftaler
Relaterede paller
Rabat på dine produkter ved bestilling over 105 stk.
Bruger du mere end 2.000 enheder om året? Bliv Fordelskunde i dag
Man. - fre.: 08:00 - 16:00

Paller leveret, når du har brug for dem

Har du et fast forbrug af paller i løbet af et år? Med vores palleabonnement kan vi automatisere hele din bestillingsproces af paller for dig.
Palleabonnement